Holland Cargo ADD SERIES

Wij testen nu volop de Holland Carg ADD series, de add series zijn op basis van iedere normale  fiets of e bike waar wij het Holland Cargo design aan toevoegen ,op deze manier maakt u van uw fiets een cargobike,stay tunned voor meer niews over onze Holland Cargo  ADD SERIES

Holland Cargo ADD SERIES

Test van onze Holland Cargo ADD SERIES SIDECAR

Een fietszijspan is een extra wielconstructie die aan een fiets kan worden bevestigd om extra passagiers of vracht te kunnen vervoeren. Het zijspan wordt aan de zijkant van de fiets bevestigd en is verbonden met het hoofdframe.

Het installeren van een zijspan aan een fiets is vaak een uitdagend proces dat technische kennis vereist. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het zijspan stevig is bevestigd en dat het gewicht goed is verdeeld om de stabiliteit van de fiets te behouden. Bovendien moet de fiets mogelijk worden aangepast om het zijspan te kunnen bevestigen, zoals het versterken van het frame of het vervangen van de achteras. Het is daarom aan te raden om de installatie van een zijspan over te laten aan een professionele fietsenmaker die ervaring heeft met deze aanpassing.

Harold Vreuls

Project Architect

Greet Vreuls

Supply chain management